Hoe het Facebook account toevoegen aan en verwijderen uit Gmail?

Als je een persoonlijk probleem hebt gehad op Facebook en je Facebook-account uit Gmail wilt verwijderen, kun je dit eenvoudig doen door de richtlijnen van ons technische ondersteuningsteam te volgen. Facebook is echter een sociale media die u helpt om contact te maken met het grote publiek, daarom zullen we u in dezelfde blog ook begeleiden om uw Gmail-account te synchroniseren met uw Facebook-account.


Doorloop de onderstaande stappen om uw Facebook-account te verwijderen met uw Gmail-account:

  • Open uw Facebook account en navigeer naar de link Mijn profiel bewerken in de linkerbovenhoek van de pagina.
  • Ga naar de contactgegevens aan de linkerkant van het scherm en selecteer e-maillink toevoegen/verwijderen in het e-mailgedeelte.
  • Selecteer Verwijderen om een ​​e-mail te verwijderen of toevoegen om een ​​e-mailadres toe te voegen om uw Facebook-account te ontkoppelen of te koppelen.
  • Klik ten slotte op wijzigingen opslaan en voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.


Als u de fout niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met onze experts en met het team praten om de problemen op te lossen. Onze klantenserviceteams bestaan ​​uit goed opgeleide en getrainde mensen die vriendelijk en beleefd zijn. Om ons Bellen Facebook nummer te bereiken of een e-mail te sturen naar ons officiële e-mailadres, zodat onze leidinggevende contact met u opneemt en u goede hulp biedt om het probleem op te lossen. Kies uit e-mail, livechat of telefoon elk medium om ons te bereiken en gebruik te maken van onze diensten. Om onze klanten de optimale service te bieden, bieden we professionele medewerkers met jarenlange ervaring om elk type fout in uw apparaat op te lossen. Als u meer wilt weten, kunt u onze site bezoeken en de blogs bekijken waar we u op de hoogte houden van alle technische problemen die u in uw dagelijks leven ondervindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *