Het Juiste Proces Om Een ​​Facebook Account Prive Te Maken

Ben je op zoek naar de juiste stappen om je Facebook-account privé te kunnen maken? Wel, dan ben je zeker binnen de kortste keren begeleid met de meest nauwkeurige stappen. En als u ook andere problemen heeft die u hinderen, kunt u op elk gewenst moment bellen op het Facebook-klantenservicenummer. Dan zijn de zeer ervaren experts er direct om u te helpen met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om de standaardprivacy-instellingen voor het delen van uw Facebook-account te wijzigen; je moet gewoon de instructies volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Je moet eerst het pijlpictogram selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van een Facebook-scherm bevindt.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren, u zou deze in het vervolgkeuzemenu moeten zien.
  • Hierna moet u de optie ‘Instellingen’ kiezen.
  • En dan moet u de optie ‘Privacy’ selecteren die zich in het linkerdeelvenster bevindt.
  • Nu is het eerste item dat wordt vermeld ‘Wie kan uw toekomstige berichten zien’. En als er ‘Openbaar’ staat, moet je de knop ‘Bewerken’ selecteren en ‘Vrienden’ kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  • U moet nu de knop ‘Sluiten’ selecteren om de gemaakte wijzigingen op te slaan.
  • Als je wilt, kun je ook het publiek voor eerdere berichten op dit scherm wijzigen. Je moet zoeken naar een gebied dat is gelabeld als ‘Beperk het publiek voor berichten die je hebt gedeeld met vrienden van vrienden of Openbaar. Daarna moet je de knop ‘Beperkte eerdere berichten’ selecteren en vervolgens opnieuw de optie ‘Beperkte eerdere berichten’ selecteren.

OPMERKING: je moet ook weten dat deze instelling je eerdere berichten wijzigt die waren gemarkeerd als ‘Vrienden van vrienden of Openbaar voor vrienden’. Als je wilt, kun je de standaard privacy-instelling voor individuele berichten op elk gewenst moment overschrijven.

Zodra u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. Desalniettemin, als u een aantal gerelateerde problemen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Facebook Bellen nummer. De efficiënte monteurs begeleiden u meteen met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *