Hoe De Functie ‘Privébericht’ Op Facebook Beheren?

Wil je de functie ‘Privébericht’ op Facebook kunnen beheren? Nou, dan moet je weten dat je zeker de perfecte site hebt gevonden. Zoals hier in deze blog, word je alleen binnen no-time geholpen met de beste oplossingen. Als u echter ook problemen ondervindt met andere Facebook-gerelateerde vragen of problemen, kunt u op elk gewenst moment het Facebook bellen. Dan voorzien de getalenteerde experts u direct van de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de functie Privébericht op uw Facebook-account vanuit het profiel te gebruiken; je hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen en je zou binnen de kortste keren door de stappen moeten zijn:

  • Allereerst moet u het profiel van de vriend openen die u een bericht wilt sturen. Er zijn veel andere manieren om het voor elkaar te krijgen, maar hier kun je naar het tabblad ‘Vrienden’ gaan en vervolgens hun naam in de lijst selecteren.
  • En als je nu op hun profiel bent, moet je het ‘Bericht’ onder hun omslagfoto selecteren.
  • Hierna verschijnt een berichtvenster onderaan de pagina. Nu kun je doorgaan en heen en weer schrijven, foto’s en GIF’s delen, enz.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om onderaan op de knop ‘Nieuw bericht’ te klikken;

  • U dient eerst op de knop ‘Nieuw bericht’ te klikken.
  • En dan moet je een naam gaan typen, waarna je moet klikken op de persoon die je een bericht wilt sturen.
  • In de gegeven resultatenlijst vind je eerst alle vrienden met die naam, gevolgd door mensen die je volgt op Instagram, vrienden van vrienden, en ook meer mensen op Instagram, evenals merken, beroemdheden, enz.
  • Eindelijk worden de zoekresultaten omgezet in een tekstvak met al uw opties voor privéberichten naar de ontvanger.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Contact Facebook Bellen Nederland. De technici zullen u dan verder begeleiden met de meest geschikte instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *