Hoe Gebruik Ik De Functie Voor Het Beheren Van Activiteiten Op Facebook?

Heb je begeleiding nodig om de functie voor het beheren van activiteiten op Facebook te kunnen gebruiken? Dan wordt u zeker meteen geholpen met de meest geschikte stappen. En als je andere zorgen hebt en je ook zorgen maakt, kun je bellen op het Facebook klantenservice nummer. En het team van efficiënte experts helpt u direct met de benodigde stappen.

Volg de onderstaande stappen om de functie voor het beheren van activiteiten op Facebook te gebruiken:

  • Allereerst moet je beginnen met het navigeren naar je Facebook-profielpagina op de mobiele Facebook-app en dan moet je op de optie ‘Meer’ tikken (de drie stippen).
  • Vervolgens moet u op de knop ‘Activiteitenlogboek’ tikken.
  • En dan moet je ook op de optie ‘Activiteit beheren’ tikken.
  • Dan moet je ook op de optie ‘Jouw berichten’ tikken.
  • En om nu een bericht te verwijderen, tikt u op om het te selecteren en tikt u vervolgens op de knop ‘Prullenbak’.
  • U moet nu op de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’ tikken. Nadat je dit hebt gedaan, worden je berichten van je tijdlijn verwijderd en verplaatst naar ‘Prullenbak in Activiteit beheren’.
  • Als u het bericht dat u zojuist hebt verwijderd, wilt ophalen, moet u naar ‘Meer > Activiteitenlogboek’ gaan en vervolgens op de knop ‘Prullenbak’ in het bovenste menu tikken.
  • Daarna ziet u alle berichten die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd via ‘Activiteit beheren’ en vervolgens moet u op een bericht tikken dat u wilt herstellen en vervolgens op de knop ‘Herstellen’ tikken.
  •  Eindelijk, eindelijk, moet je de knop ‘Herstellen’ selecteren om te bevestigen en je bericht wordt teruggezet op je tijdlijn.

TIP: Als u nu overschakelt naar een nieuw apparaat, zijn Facebook-berichten, media of berichten automatisch beschikbaar nadat u de Facebook-app op uw apparaat hebt gedownload en vervolgens inlogt op uw account.

Als u klaar bent met het volgen van de stappen, zou u op elk moment hetzelfde moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Bellen Facebook servicenummer. De monteurs zijn te allen tijde bereikbaar en begeleiden u verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *