Hoe Schakel Ik Authenticatie In Twee Stappen Op Facebook Uit?

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om de authenticatie in twee stappen op uw Facebook account uit te schakelen? Nou, dan moet je weten dat je zeker de juiste blog hebt gevonden, want hier word je binnen de kortste keren begeleid met de handigste stappen. En u kunt er ook zeker van zijn dat u geen spijt zult hebben van uw beslissing nadat u hetzelfde heeft meegemaakt. Als u echter ook andere problemen of vragen met Facebook heeft, kunt u zonder aarzelen het Facebook Nummer bellen. En dan is het getalenteerde team van experts direct beschikbaar om u te helpen met de beste oplossingen.

OPMERKING: u moet weten, hoewel dit niet wordt aanbevolen, u de tweefactorauthenticatie op uw Facebook account kunt uitschakelen door terug te keren naar het beveiligings- en aanmeldingsscherm van Facebook.

Hieronder volgen de stappen om de authenticatie in twee stappen op Facebook uit te schakelen; u hoeft alleen de instructies op te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u inloggen op Facebook en vervolgens de pijl-omlaag selecteren die zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. En dan moet je in het menu de opties ‘Instellingen en privacy> Instellingen> Beveiliging en inloggen’ kiezen.

 En nu moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Twee-factor-authenticatie’ en de knop ‘Bewerken’ selecteren die zich direct naast de optie ‘Twee-factor-authenticatie gebruiken’ bevindt.

 En dan moet u uw Facebook-wachtwoord invoeren en de knop ‘Doorgaan’ selecteren.

 Daarna staat bovenaan het scherm een ​​indicator die aangeeft dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld en vervolgens moet u de knop ‘Uitschakelen’ selecteren.

 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar de knop ‘Uitschakelen’ opnieuw te selecteren in het bevestigingsdialoogvenster om het proces te voltooien.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om dezelfde toegang te krijgen. Maar als u een soort storing tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Facebook Klantenservice Telefoonnummer Nederland. De ijverige technici zullen u dan zeker begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *