Hoe Voeg Je Eenvoudig Een Knop Toe Aan Je Facebook Bedrijfspagina?

Hoe kunnen we een knop toevoegen aan de Facebook-bedrijfspagina?

U moet een beheerder, redacteur, moderator of adverteerder zijn om een ​​actieknop toe te voegen aan uw FB-bedrijfspagina en klanten kunnen profiteren van het gebruik van actieknoppen: Winkel. Het is een soort strijdkreet. Met deze knop kan de koper doorgaan met de aankoop. U kunt nu beginnen met het plaatsen van uw etensbestellingen. Eten kan snel en eenvoudig worden geregeld dankzij de actieknoppen.

Maak een reservering voor een professional. U kunt uw pagina mogelijk ook koppelen aan services van derden, zoals HomeAdvisor/delivery.com, enz.

  • Om een ​​actieknop aan je pagina toe te voegen:
  • Tik op in de rechterbovenhoek van Facebook.
  • Tik op de pagina’s en ga naar uw pagina.
  • Tik op Een knop toevoegen en tik om een ​​actie te kiezen, volg de instructies op het scherm en tik op Opslaan.

Hoe voeg ik een knop toe op een nieuwe FB-pagina?

Nieuwe pagina’s krijgen een voorproefje van hoe het is. Hoewel het niet verplicht is, is het een goed idee, want als je al een afspraakfunctie had ingesteld op je Facebook-pagina voordat je naar de nieuwe Pages-ervaring ging, kun je een knop Nu boeken toevoegen.

  • Meld u vanaf een computer aan bij Facebook en klik bovenaan op en vervolgens op Ander profiel. Selecteer de pagina die u wilt gebruiken en klik op uw pagina-opties in het linkermenu. Klik vanuit uw pagina op en klik vervolgens op Paginaknop toevoegen.
  • Selecteer een knop en klik vervolgens op Volgende.
  • Volg de instructies op het scherm en klik op opslaan.

Als u de beschreven procedures volgt, is het installeren van een Facebook-knop “Vind ik leuk” heel eenvoudig. Veel Facebook-gebruikers worden echter ongeduldig met de procedure en geven het op. Ze kunnen de knop niet toevoegen op de website. Dit is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Er zijn oplossingen die de situatie kunnen corrigeren. Contact opnemen met de klantenservice van Facebook wordt sterk aanbevolen.

Ik ben het eens met deze stelling: het hebben van een Facebook-bedrijfspagina is van cruciaal belang voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van de klanten die je al hebt. Tegelijkertijd moet de bedrijfspagina zorgvuldig worden beheerd. Het is mogelijk dat u technische problemen ondervindt. De werking van een Facebook-pagina vereist uitgebreide technologische assistentie. Probeer eerst contact op te nemen met de technische ondersteuning van Facebook via hun Facebook-nummer. Het gratis Facebook telefoonnummer is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Conclusie: – Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je eenvoudig en zonder problemen een knop op je Facebook-pagina kunt toevoegen. Als je twijfelt, denk dan niet veel aan ons ondersteuningssysteem en neem contact met ons op met je problemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *