Stappen Om Foto’s Vanaf Mijn Ipad Naar Facebook Te Sturen

Heb je hulp nodig bij de bovenste stappen om vanaf je iPad foto’s naar Facebook te kunnen sturen? Dan zou je het fijn vinden om te weten dat je in deze blog direct met nauwkeurige stappen wordt begeleid. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Facebook klantenservice nummer bellen. Dan zullen de intelligente experts u van het nodige voorzien.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat om de onderstaande methode te gebruiken, u de Facebook-app op uw iPad moet hebben geïnstalleerd. En als je het niet hebt, moet je eerst ‘Facebook voor iPad downloaden’.

Volg de genoemde stappen om foto’s vanaf je iPad naar Facebook te sturen:

 U moet eerst op het pictogram ‘Delen’ tikken.
 Vervolgens moet je Facebook selecteren in het deelblad.
 En nu moet je wachten terwijl de afbeelding of video klaar is om te worden geüpload. U moet weten dat dit proces enige tijd kan duren als het een foto met een hoge resolutie is, als er meerdere items zijn of als het een video is. Het is echter mogelijk dat u de voortgangsbalk niet ziet als het een klein item is.
 Nadat je dit hebt gedaan, kun je optioneel een bericht schrijven dat bij de afbeelding hoort, je kunt kiezen wie de afbeelding kan zien en ook beslissen of je deze wilt toevoegen aan een fotoalbum op je Facebook en vervolgens gewoon op de ‘ Volgende’ knop.
 U moet nu de knop ‘Delen’ selecteren om de iPad-foto of -video naar Facebook te verzenden.

TIP: U moet ook weten dat er ook andere items zijn die u kunt aanpassen, zoals het verzenden van de foto of video naar een Facebook-groep of de tijdlijn van een vriend.

 Eindelijk verschijnt de afbeelding of video meteen op Facebook. En als u het niet ziet, kunt u gewoon naar beneden vegen op de pagina om het te vernieuwen.

U zou nu klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en het zou goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment te beheren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact Facebook servicenummer. De monteurs staan ​​direct klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *