Stappen Voor Het Verzenden Van Foto’s Naar Facebook Vanuit De App

Ben je op zoek naar geschikte stappen om vanuit de app foto’s naar Facebook te kunnen sturen? Dan is deze blog de perfecte plek om aan de slag te gaan. En als u ook andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u direct het Facebook klantenservice nummer bellen. En het zeer ervaren team van experts zal onmiddellijk beschikbaar zijn om u te helpen met het nodige.

OPMERKING: Als u deze methode wilt gebruiken, moet de Facebook-app op uw iPad zijn geïnstalleerd. Daarom moet je Facebook voor iPad downloaden als je er geen hebt.

Hieronder volgen de stappen om foto’s vanuit de app naar Facebook te sturen:

  • Het eerste dat u moet doen, is op het pictogram ‘Delen’ tikken.
  • En dan moet je Facebook selecteren in het deelblad.
  • Je moet nu wachten terwijl de afbeelding of video klaar is om te worden geüpload. Dit proces kan even duren als het een foto met een hoge resolutie is, als er meerdere items zijn of als het een video is. Het is echter mogelijk dat u de voortgangsbalk niet ziet als het een klein item is.
  • Nu, optioneel, moet u een bericht schrijven dat bij de afbeelding hoort, vervolgens kiezen wie de afbeelding kan zien en beslissen of u deze wilt toevoegen aan een fotoalbum op uw Facebook-pagina, en vervolgens op de knop ‘Volgende’ tikken.
  • Daarna moet u de knop ‘Delen’ selecteren om de iPad-foto of -video naar Facebook te verzenden.

Tip: Houd er rekening mee dat er items zijn die u kunt aanpassen. U moet de foto of video bijvoorbeeld naar een Facebook-groep of de tijdlijn van een vriend sturen.

  • Eindelijk verschijnt de afbeelding of video onmiddellijk op Facebook. Maar als u het niet ziet, moet u naar beneden vegen op de pagina om het te vernieuwen.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk zelf af te handelen. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u meteen Bellen Facebook Nederland telefoonnummer. En dan zullen de technici u zeker verder helpen met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *