Wat te doen als de site FACEBOOK.COM niet beschikbaar is?

Als FACEBOOK.COM werkt, maar je hebt geen toegang tot de site, facebook-app of de afzonderlijke pagina, probeer dan een van de mogelijke oplossingen:


• Browsercache wissen: – Als u problemen ondervindt met Facebook of alleen bepaalde pagina’s op Facebook bereikt, moet de cache van uw browser mogelijk worden gewist. Het kost maar een paar klikken om de cache van uw browser te wissen, en het kan een Facebook-verbindingsprobleem oplossen. Om de cache te verwijderen en de huidige versie van de pagina te krijgen, vernieuwt u de pagina in de browser met behulp van de toetsencombinatie Ctrl + F5.
Toegang tot de site is geblokkeerd: – Wis uw browsercookies en wijzig het IP-adres van de computer.
• Antivirus en firewall:- Controleer of antivirusprogramma’s (McAfee, Kaspersky Antivirus of een analoog) of een op uw computer geïnstalleerde firewall de toegang tot FACEBOOK.COM niet blokkeren.
DNS-cache: – Wis de DNS-cache op uw computer en probeer opnieuw toegang te krijgen tot de site

VPN en alternatieve DNS-services.
VPN: bijvoorbeeld NordVPN;
Alternatieve DNS: OpenDNS of Google Public DNS.
Browser-plug-ins: de AdBlock-extensie kan bijvoorbeeld, samen met advertenties, de inhoud van een site blokkeren. Zoek vergelijkbare plug-ins voor uw site en schakel ze uit.


Nadat u bovenstaande stappen hebt gevolgd en u kunt de technische problemen met Facebook niet oplossen, kunt u contact opnemen met het Facebook-klantenservice-expertteam via bellen Facebook nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *